تهدید و مجازات جرم تهدید در قانون

مجازات جرم تهدید

تهدید و مجازات جرم تهدید در قانون مجازات اسلامی در این محتوا که در تمام نظام های حقوقی به رسمیت شناخته شده است، بررسی می گردد. برای شکایت از جرم تهدید بهتر است از یک وکیل تهدید که یک وکیل پایه یک کیفری با تسلط بر قوانین و مقررات ناظر به جرم تهدید است استفاده کنید.

  • آیا وکیل کیفری می تواند در جرم تهدید به شما کمک کند؟
  • مجازات تهدید لفظی چیست؟
  • بهترین وکیل کیفری برای جرم تهدید کیست؟

گروه وکلای کیفری ژیوار بهترین وکلای پایه یک کیفری را به شما معرفی می کنند و در صورتی که نیاز به خدمات حقوقی دیگری درباره جرم تهدید داشته باشید، پاسخگوی شما خواهند بود. برای آشنایی بیشتر با مجازات جرم تهدید و شرایط آن مطالعه مقاله زیر را به شما توصیه می کنیم.

تهدید چیست؟ ادله اثبات جرم تهدید

تهدید در ساده ترین تعریف به معنای ترساندن دیگری از انجام یک عمل است. این عمل می تواند شامل هر چیزی از جمله قتل، ضرب و جرح، افشای اسرار، آسیب مالی و جسمی و سایر باشد. بنابراین آنچه که موضوع تهدید واقع می شود در واقع باید یک عمل بد و نامشروع باشد که منجر به ایجاد ترس و آسیب روحی در شخص تهدید شونده می شود. مجازات تهدید به قتل را می توانید در مقاله فوق مطالعه کنید.

مقالات مرتبط  تخلفات بهداشتی تعزیرات حکومتی

در خصوص مشاوره و یا اعطای وکالت کلیک کنید.

مشاوره حقوقی

تهدید در قانون مجازات اسلامی

در قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392، تهدید در ماده 669 در سایت ویکی حقوق به این صورت مورد مجازات قرار گرفته است:

 هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضرر های نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این و‌اسطه تقاضای و‌جه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (74) ضَربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده فوق، برای تحقق جرم تهدید لزومی ندارد که حتما فرد مرتکب آن عمل را در نهایت نسبت به شخص تهدید شونده انجام دهد. در واقع جرم تهدید، جرمی مطلق است و برای آنکه محقق شود نیاز به نتیجه خاصی ندارد. صرف اینکه شخصی دیگری را به واسطه امکان انجام عملی بترساند برای تحقق جرم تهدید کافی است.

تهدید زمانی رخ می دهد که ترس و آسیب روحی شخص تهدید شونده از آن تهدید احراز شود. در واقع اگر مرتکب اقدام به تهدید شخص کند اما شخص مقابل از آن تهدید نترسد تهدید رخ نداده است. بنابراین تهدید باید به صورت صریح انجام شود و اگر هم در غیاب مخاطب تهدید صورت می گیرد، در نهایت به اطلاع او برسد.

نکته دیگر آن است که لزومی ندارد تهدید حتما به واسطه لفظ صورت بگیرد و به عبارتی تهدید لفظی باشد. تهدید می تواند بدون ایراد لفظی خاص و تنها از روی رفتار یا اشاره نیز محقق شود. با این حال تهدید معمولا به صورت لفظی رخ می دهد و تهدید لفظی شیوع بیشتری دارد.

مقالات مرتبط  اختلاس و شرایط تحقق آن

مزیت مشاوره تلفنی و حضوری در گروه وکلای کیفری ژیوار:

 

مجازات جرم تهدید

بر اساس ماده 669 قانون مجازات، مجازات جرم تهدید می تواند تا 74 ضربه شلاق و یا حبس تعزیری از یک ماه تا یک سال باشد. انتخاب هر یک از این دو مجازات بستگی به نظر قاضی پرونده و شرایط و اوضاع و احوال متهم و پرونده دارد. البته قاضی می تواند علاوه بر مجازات اصلی که یکی از این دو مورد است، یک یا چند مورد از موارد ماده 23 قانون مجازات را هم به عنوان مجازات تکمیلی برای محکوم در نظر بگیرد.

ماده 23 قانون مجازات اسلامی در سایت ویکی حقوق: دادگاه می ‌تواند فردی را که به حد، قصاص یا مجازات تعزیری محکوم کرده است، با رعایت شرایط مقرر در این قانون، متناسب با جرم ارتکابی و خصوصیات وی به یک یا چند مجازات از مجازات‌ های تکمیلی بندها و تبصره‌ های این ماده محکوم نماید.

مطالعه مقاله وکیل تعزیرات برای شما در این خصوص خالی از لطف نمی باشد.

بررسی مجازات جرم تهدید

تهدید در قانون مجازات چگونه اثبات می شود؟

برای شکایت از جرم تهدید باید ادله اثبات قوی که حاکی از وقوع جرم تهدید باشد در اختیار داشته باشید. به عبارتی باید در شکوائیه ای که به کمک یک وکیل تهدید با تجربه تنظیم می کنید،  مدارک و ادله ای قید کنید که به قاضی پرونده ثابت کند جرم تهدید واقع شده است. مهمترین دلیل برای اثبات جرم تهدید شهادت شهود است. در صورت عدم وجود شهادت شهود می توان با استفاده از امارات قضایی مانند فیلم، صوت، تصویر و یا تحقیقات محلی و به واسطه ایجاد علم در قاضی جرم تهدید را اثبات کرد.

مقالات مرتبط  جرم عمدی و مجازات آن در قانون

اثبات جرم و اعمال مجازات جرم تهدید به نحوه دفاع وکیل تهدید و میزان تجربه او نسبت به رویه قضایی رسیدگی به این جرم در محاکم دادگستری بستگی دارد. به همین دلیل استفاده از وکیل تهدید در شکایت از این جرم لازم و ضروری است و تا حد زیادی شانس موفقیت شما در پرونده را افزایش خواهد داد. برای آشنایی با بهترین وکیل تهدید در هر یک از شهرهای کشور می توانید با گروه وکلای ژیوار که مجموعه ای از بهترین و متخصص ترین وکلای پایه یک کیفری در سراسر کشور هستند تماس بگیرید. متخصصان ما در گروه وکلای کیفری ژیوار در اسرع وقت پاسخگوی انواع نیازهای حقوقی شما خواهند بود.

سوالات متداول در باب مجازات جرم تهدید

در این بخش به سوالات متداول شما درباره مجازات جرم تهدید پاسخ می دهیم:

  • آیا تهدید دوستان نزدیک یک شخص جرم محسوب می شود؟ خیر. ماده 669 قانون مجازات تنها تهدید علیه خود شخص و بستگان او را جرم در نظر گرفته است. بنابراین تهدید دوستان یک شخص جرم نیست.
  • مجازات جرم تهدید چیست؟ مجازات جرم تهدید می تواند تا 74 ضربه شلاق و یا حبس از یک ماه تا یک سال باشد که بنا به انتخاب قاضی تعیین می شود.
Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.