وکیل سید حسن ذوقی

سید حسن ذوقی

⚖ وکیل دادگستری

⚖ عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه

⚖ با 20 سال سابقه وکالت و مشاوره حقوقی

⚖ متخصص در دعاوی کیفری

شماره تماس وکیل کلاهبرداری اینترنتی: 09101923725

02122927763

آدرس وکیل کلاهبرداری اینترنتی: تهران، خیابان شریعتی، خیابان ظفر، بعد از خیابان نساء، پلاک 52، ساختمان بانک تجارت، طبقه سوم، واحد 3

کیفیت خدمات تضمینی

امتیاز 4.9 بر اساس دیدگاه مشتریان

بررسی مدارک قبل از قبول وکالت

وکیل کلاهبرداری اینترنتی

وکیل کلاهبرداری اینترنتی متخصص در جرم کلاهبرداری اینترنتی در تهران عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه با 20 سال سابقه وکالت و مشاوره حقوقی را از گروه وکلای کیفری ژیوار بخواهید. 

اینفوگرافیک خدمات تخصصی وکیل کلاهبرداری اینترنتی متخصص

بهترین کلاهبرداری اینترنتی در تهران

در خصوص استخدام بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی در تهران بایستی به تمامی موارد توجه داشت. سکونت در تهران و آشنا به قوانین کلاهبرداری اینترنتی و سایبری از سایر مزایا استخدام وکیل کلاهبرداری اینترنتی تهران می باشد.

  • شماره تماس بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی: 09101923725
  • آدرس بهترین دفتر وکالت کلاهبرداری اینترنتی در تهران: خیابان شریعتی، خیابان طفر، بعد از خیابان نساء، پلاک 52، واحد 3

نمونه شکایت نامه (شکواییه) از سایت­ های اینترنتی:

نمونه شکایت نامه (شکواییه) از سایت­ های اینترنتی:

کلاهبرداری اینترنتی چیست؟

منظور از کلاهبرداری اینترنتی در واقع کلاهبرداری رایانه ای است که در قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 1388 به عنوان یکی از جرایم رایانه ای جرم انگاری شده است. در ماده 13 قانون جرایم رایانه ای این نوع کلاهبرداری تعریف و برای آن تعیین مجازات شده است: هرکس به طور غیرمجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‎ ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا 5 سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یکصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

بنابراین کلاهبرداری اینترنتی انجام هر گونه عمل غیر مجاز در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی است که منجر به کسب وجه، مال، منفعت یا خدمات و امتیازات مالی شود. همچنین در کلاهبرداری اینترنتی لزومی ندارد که فرد مرتکب آن مال را برای تصاحب توسط شخص خودش استفاده کند و حتی اگر هدف از کلاهبرداری اینترنتی کسب آن مال برای شخص دیگری باشد کلاهبرداری اینترنتی تحقق پیدا کرده است.

مزیت مشاوره تلفنی و حضوری در گروه وکلای کیفری ژیوار توسط وکیل کلاهبرداری اینترنتی:

تفاوت کلاهبرداری اینترنتی با کلاهبرداری سنتی چیست؟

کلاهبرداری اینترنتی با کلاهبرداری سنتی تفاوت های بسیاری دارد. علاوه بر تفاوت در مجازات کلاهبرداری اینترنتی با کلاهبرداری سنتی، در کلاهبرداری سنتی عنصر مادی جرم بردن مال دیگری از طریق اعمال مانور متقلبانه و فریب اوست. بنابراین در کلاهبرداری سنتی رضایت بزهدیده که در اثر فریب خوردن به وجود آمده نقش مهمی در تحقق جرم دارد. اما در کلاهبرداری اینترنتی اساسا بزهدیده جرم هیچ نقشی در تحقق جرم ندارد و رضایت یا عدم رضایت او در تحقق جرم موثر نیست و حتی ممکن است از وقوع کلاهبرداری اینترنتی آگاهی پیدا نکند.

مزیت تنظیم لایحه و شکواییه در گروه وکلای ژیوار توسط وکیل کلاهبرداری اینترنتی:

نحوه شکایت از کلاهبرداری اینترنتی چگونه است؟

برای شکایت از کلاهبرداری اینترنتی باید با کمک یک وکیل کلاهبرداری اینترنتی شکواییه ای علیه کلاهبرداری اینترنتی تنظیم کرده و به دادسرای جرایم رایانه ای که یک دادسرای تخصصی برای رسیدگی ویژه به جرایم رایانه ای است ارائه دهید. دادسرا پس از دریافت شکایت شما و بررسی موضوع، آن را به پلیس فتا ارجاع می دهد تا نظر کارشناسی خود را به دادسرا ارائه دهد.

نقشه راهی موثر در انتخاب فروشگاه اینترنتی معتبر

ذکر شده در سایت پلیس فتا به آدرس https://cyberpolice.gov.ir/ که نقشه راهی موثر در انتخاب فروشگاه اینترنتی معتبر می باشد. رئیس پلیس فتا استان مرکزی از نقشه راهی موثر در انتخاب فروشگاه اینترنتی معتبر که اجرای گام به گام آن می تواند از کلاهبرداری های رایانه ای پیشگیری کند با هموطنان به گفت و گو پرداخت.
نقشه راهی موثر در انتخاب فروشگاه اینترنتی معتبر

دادسرای جرایم رایانه ای پس از دریافت نظر کارشناسی پلیس فتا و انجام بررسی های دیگر نسبت به شکایت صورت گرفته، درباره جرم بودن یا نبودن آن رفتار اظهار نظر می کند. در صورتی که دادسرای جرایم رایانه ای آن رفتار را مصداق کلاهبرداری اینترنتی و در نتیجه جرم تشخیص دهد قرار جلب به دادرسی صادر کرده و آن را به دادگاه صالح دادگاه کیفری دو است ارجاع می دهد. دادگاه پس از بررسی و انجام تحقیقات رای مناسب را برای آن پرونده صادر می کند. استفاده از وکیل کلاهبرداری در تمام این مراحل به شما کمک می کند تا روند دادرسی را به نحو بهتر و موثرتری پیش ببرید.

نحوه شکایت از کلاهبرداری اینترنتی چگونه است؟

کلاهبرداری فیشینگ چیست؟

 فیشینگ راهی است که تبهکاران، اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره 16 رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌ برند. شبکه‌ های اجتماعی، سایت‌ های حراجی و درگاه‌های پرداخت آنلاین نمونه‌ ای از ابزار‌های الکترونیکی ارتباطات می‌ باشند.

سایت پلیس فتا

هشدار پلیس قتا در باب کمپین های تبلغیاتی جعلی:

 

کلاهبرداری اینترنتی از طریق فیشینگ

یکی از روش های رایج برای ارتکاب جرم کلاهبرداری اینترنتی، فیشینگ است. منظور از فیشینگ ایجاد یک درگاه اینترنتی جعلی است که اطلاعات کارت اعتباری کاربران را دریافت و حساب آن ها را خالی می کند. در فیشینگ کاربران به واسطه ایجاد یک صفحه جعلی که در نگاه اول بسیار شبیه به صفحات رسمی و معتبر است اطلاعات خصوصی خود را وارد کرده و کلاهبرداران با استفاده از این اطلاعات وارد شده وجوه موجود در کارت های اعتباری آن ها را تصاحب می کنند. این عمل علاوه بر اینکه مشمول عنوان کلاهبرداری اینترنتی می شود می تواند سرقت رایانه ای هم تلقی شود زیرا طی آن، افراد مرتکب به نوعی اطلاعات شخصی افراد را سرقت و از آن استفاده می کنند.

برای جلوگیری از این نوع کلاهبرداری لازم است از رمز یک بار مصرف استفاده کنید و حتما در هر بار پرداخت اینترنتی آدرس سایت را چک نمایید. اما در صورتی که هر یک از این نکات را رعایت نکرده اید و درگیر فیشینگ و جرم کلاهبرداری اینترنتی شده اید، در اولین گام باید با یک وکیل کلاهبرداری اینترنتی که در این زمینه تخصص و تجربه ویژه دارد مشورت کنید تا بتوانید شکوائیه ای مستدل و مستند به قانون جرایم رایانه ای و سایر قوانین کیفری تهیه و به دادسرای جرایم رایانه ای ارسال کنید

مجازات کلاهبرداری اینترنتی

در تخلفات مرتبط با کلاهبرداری مدرن، افرادی که به ارتکاب این جرم می‌ پردازند، به مجازات‌ های زیر ممکن است محکوم شوند:

  • ارتجاع مال به صاحب آن، به منظور ترتیب بازگرداندن مال به فرد متضرر.
  • حبس از 1 تا 5 سال، بسته به شدت جرم و میزان آسیب به افراد زیر گروه‌ های جامعه.
  • پرداخت جریمه نقدی بین 2 میلیون تا 10 میلیون تومان، به عنوان جزای مالی بر اساس شدت جرم و تاثیرات آن بر افراد زیر گروه‌ های جامعه.

در موارد کلاهبرداری اینترنتی، که تحت عنوان کلاهبرداری مدرن نیز شناخته می‌ شود، تخلفات افراد مجرم می‌ تواند به شکل مشابهی به مجازات بالا انجام پذیرد. در این حالت، جرائم مرتبط با تکنولوژی و اینترنت ممکن است به شدت تاثیر گذار باشند و به افراد زیادی آسیب برسانند. استفاده از وکیل کلاهبرداری اینترنتی به منظور حمایت از حقوق متهمان از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است.

وکیل‌ ها که به عنوان مشاوران حقوقی متخصص در این زمینه عمل می‌ کنند، به متهمان کمک می‌ کنند تا در روند دادرسی منصفانه حضور داشته باشند و از حقوق قانونی خود بهره‌ برداری کنند. این مشاوران حقوقی با تجربه با داشتن دانش لازم در زمینه قوانین کلاهبرداری مدرن و مواد مرتبط به متهمان کمک می‌ کنند تا بهترین دفاع را ارائه دهند و در دادگاه به نفع موکلانشان عمل کنند.

طریقه شکایت با وکیل کلاهبرداری اینترنتی

نخستین اقدام در مواجهه با کلاهبرداری اینترنتی، مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ ای است. این دادسرا مسئول پیگیری جرایم سایبری و احقاق حقوق شاکیان می‌ باشد. پس از تقدیم شکایت توسط فرد آسیب‌ دیده، پرونده توسط قاضی تحقیق تشکیل شده و مسیر قانونی آغاز می‌ شود. بر اساس شدت موضوع، دادسرا به پلیس فتا ارجاع داده و با توجه به حساسیت پرونده، اقدامات لازم انجام می‌ شود. وکیل کلاهبرداری اینترنتی نیز در این مراحل می‌ تواند راهنمایی کننده و مشاوره حقوقی باشد.

پلیس فتا تهران

معرفی سامانه ثنا

سامانه ثنا سایتی برای ارائه خدمات الکترونیک قوه قضائیه در خصوص سهولت کار و کاهش مراجعات حضوری می باشد. در این سامانه نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد. شکایت از جرایم کلاهبرداری اینترنتی از طریق سایت ثنا با آدرس https://adliran.ir/  انجام می شود.

کلاهبرداری از طریق پیامک ‌های جعلی تحت عنوان ابلاغیه

به تازگی سبک جدیدی از کلابرداری اینترنتی رواج پیدا کرده است. افراد کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک برای عموم با لینک پرداخت اقدام می کنند که هزینه ناچیزی هم در آن ذکر شده است. منتها به دلیل استفاده از ابلاغیه و جک جلب در متن پیام فرد به دلیل استرس و عدم رهایی از این موضوع مبلغ را پرداخت می کنند و بعد از آن شاهد خالی شدن موجودی حساب بانکی می شود.

پیامک جعلی و شناسایی توسط وکیل کلاهبرداری اینترنتی

نمونه شکوائیه کلاهبرداری اینترنتی

نمونه شکوائیه کلاهبرداری اینترنتی به شرح زیر است:

شاکی:
مشتکی عنه :
موضوع شکایت: کلاهبرداری اینترنتی
دادستان محترم شهر تهران
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند اینجانب آقای/ خانم …………. در ساعت …………. مورخ …………. متوجه برداشت مبلغ …………. تومان طی سه مرحله از حساب کارت بانکی خود شده که با مراجعه به بانک مشخص گردید مبالغ مذکور به حساب شخصی به شماره کارت …………. بصورت کارت به کارت منتقل گردیده است علیهذا با عنایت به اینکه کارت بانکی اینجانب نزد خودم می باشد بنظر می رسد شخص مجرم با کپی کردن کارت بانکی(اسکیم) اقدام به برداشت وجوه نموده است لذا به استناد ماده 741 قانون مجازات اسلامی تقاضای رسیدگی و مجازات نامبرده و عودت وجوه یاد شده را دارم
ضمنا مستدعیست با توجه به اینکه وجوه برداشت شده از حساب اینجانب در حساب مقصد مشخص می باشد نسبت به انسداد حساب مقصد و سایر حسابهایی که وجوه یاد شده به آنها منتقل گردیده اوامر مقتضی را صادر فرمائید به پیوست نیز پرینت حساب تائید شده بانک به حضور تقدیم می گردد.

خدمات گروه وکلای کیفری ژیوار عبارتست از:

خدمات گروه وکلای کیفری ژیوار

از جمله معیارهایی که بایستی در باب استخدام بهترین وکیل کلاهبرداری اینترنتی در تهران بدانید، عبارتست از:

  • یک رزومه عالی
  • کار با چند وکیل متخصص
  • هزینه مشاوره نه چندان بالا

گروه وکلای کیفری ژیوار به شما در همین باب و وکیل کلاهبرداری اینترنتی در کرج و وکیل کلاهبرداری اینترنتی در اصفهان کمک می کنند.

Rate this page

12 دیدگاه ها

  • در صورتی که پول از حساب شخص دیگری به حساب بنده واریز شود و بلافاصله پول به حساب های دیگری پخش شود و از طرفی من sms بانکم غیر فعال بوده و بعد از اینکه ابلاغیه شکایت شخص زیان دیده به من برسد مطلع شوم همچین اتفاقی افتاده میتونم رفع اتهام کنم؟ یا اگر رضایت شاکی رو بگیرم سو پیشینه نمیشه؟
    میشه لطفا راهنمایی کنید

      • اگر چند نفر با هم اقدام به کلاهبرداری اینترنتی کنند و بعدها چند نفر از جمعشون دستگیر بشن و بقیه افراد متواری باشن مجازات رد مال چگونه خواهد بود؟
        آیا تضامنی است یا بصورت مساوی بین مجرمین یا برحسب مقدار جرم مرتکب شده؟
        ممنون‌ میشم جواب بدید

  • سلام من با واسطه ها معتبر الکترونیک خرید کردم اکانتی را و پول را واریز کردم و اطلاعات را هک کرد و برداشت شده چطوری می تونم پیگری کنم؟

  • سلام من طلا فروختم داخل دیوار پول ب حسابم اومد و موجودی گرفتم درست بود ولی بعد متوجه شدم ک پول توسط پلیس فتا انسداد شده
    من باید چگونه شکایت کنم از کسی ک طلا هامو برده و هیچ مدرکی ندارم ازشون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.