وکیل سید حسن ذوقی

سید حسن ذوقی

⚖ وکیل دادگستری

⚖ عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه

⚖ با 20 سال سابقه وکالت و مشاوره حقوقی

⚖ متخصص در دعاوی کیفری

شماره تماس: 09101923725

02122927763

آدرس: تهران، خیابان شریعتی، خیابان ظفر، بعد از خیابان نساء، پلاک 52، ساختمان بانک تجارت، طبقه سوم، واحد 3

کیفیت خدمات تضمینی

امتیاز 4.9 بر اساس دیدگاه مشتریان

بررسی مدارک قبل از قبول وکالت

بهترین وکیل کیفری

وکیل کیفری به شخصی گفته می شود که اتهامات کیفری مانند سرقت و فروش مال دیگری، جعل اسناد، کلاهبرداری، ترک اختلاس و اختلاس و سایر، را مطرح می کند. بهترین وکیل کیفری در تهران، وکیلی است که در پرونده های کیفری تخصص دارد. دعاوی کیفری به مجموعه ای از پرونده های خاص اطلاق می شود که از سوی قوه قضائیه و در اکثر موارد در دادسرا طرح دعوی می شود و متهم تحت تعقیب قرار می گیرد و تحقیقات مقدماتی انجام می شود تا مجرم کشف شود.

اینفوگرافیک خدمات تخصصی وکیل کیفری

وظایف وکیل کیفری

وظایف وکیل کیفری عبارتند از:

  • ارائه مشاوره حقوق کیفری
  • تحقیق در پرونده های کیفری
  • جمع آوری مدارک و شواهد
  • دفاع از افراد در دادگاه­ های کیفری
  • پیگیری پرونده­های کیفری تا صدور حکم قطعی

آنچه باید در باب استخدام یک وکیل کیفری خوب بدانید:

 

شرایط لازم برای اخذ پروانه وکالت کیفری

  • برای اخذ پروانه وکالت کیفری، باید شرایط زیر را داشته باشید:
  • داشتن حداقل مدرک کارشناسی یا بالاتر
  • گذراندن دوره کارآموزی وکالت به مدت دو سال
  • قبولی در آزمون وکالت

مزیت مشاوره تلفنی و حضوری در گروه وکلای کیفری ژیوار توسط بهترین وکیل کیفری:

انواع وکیل کیفری

وکیل کیفری به دو دسته تقسیم می شود:

  • وکیل مدافع: وکیل مدافع وظیفه دفاع از متهم در دادگاه را بر عهده دارد.
  • وکیل شاکی خصوصی: وکیل شاکی خصوصی وظیفه دفاع از حقوق شاکی در دادگاه را بر عهده دارد.

انتخاب بهترین وکیل کیفری در تهران

برای انتخاب بهترین وکیل کیفری در تهران، باید به نکات زیر توجه کنید:

  • تجربه و تخصص وکیل
  • توانایی وکیل در دفاع از حقوق شما
  • هزینه وکالت

وکیل کیفری خوب در تهران 

در واقع یک وکیل کیفری مانند هر وکیل دیگری سعی می کند بهترین دفاع خود را انجام دهد. اما عملکرد وکیل کیفری با عملکرد سایر وکلا در زمینه های مختلف حقوق متفاوت است. وکیل کیفری در حوزه ای فعالیت می کند که به صورت مستقیم با جان افراد مرتبط است و به دلیل این کارکرد خاص به وکیل کیفری وکیل مدافع نیز گفته می شود. مدافع کلمه ای عربی به معنای محافظت و دفاع است.

بر اساس اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در تمامی دادگاه ها طرفین حق دارند برای خود وکیل انتخاب کنند و در صورتی که شخصی امکان انتخاب وکیل را نداشته باشد، باید برای آنها این امکان فراهم شود که تعیین وکیل نمایند.

چه زمانی به وکیل کیفری نیاز داریم؟

مردم معمولاً زمانی که مشکل حقوقی دارند به وکیل مراجعه می کنند، اما مشکلات حقوقی همیشه یکسان نیست. بیشتر زمانی که مرتبط با حیثیت یا جان و مال افراد است، نیاز به وکیل را احساس می کنند تا هم آرامش بیشتری به آنها بدهد و هم بتواند به درستی از حقوق آنها دفاع کند.

وکلایی از بین حوزه های مختلف وکالت وجود دارند که در امور کیفری تخصص دارند. فرقی نمی کند که موکل شاکی باشد یا متهم، در هر دو صورت وکلای کیفری می توانند با استفاده از تخصص خود پرونده را به نتیجه مطلوب برسانند و قضات را در صدور رأی یاری کنند. اتهامات کیفری شامل کلاهبرداری، خیانت در امانت، سرقت، قتل، جعل و غیره است.

چگونه یک وکیل کیفری خوب پیدا کنم

چگونه یک وکیل کیفری خوب پیدا کنم؟ در این بخش از مقاله مفتخر می باشیم که سوال شما در باب اینکه چگونه یک وکیل کیفری خوب پیدا کنم پاسخ دهیم.

  • مشورت گرفتن از افرادی که در زمینه سرقت، قتل، کلاهبرداری، جرایم رایانه ای و سایر موارد است از یک وکیل استفاده کرده اند، یک طرق خوبی می باشد. با توجه به اینکه پیدا کردن چنین افرادی که پرونده موفق کیفری داشته اند سخت می باشد، بهتر از سایر راه های جایگزین در خصوص پیدا کردن یک وکیل کیفری خوب  استفاده کرد.
  • دسترسی به لیست بهترین وکیل کیفری خوب از دیگر طرق می باشد. دسترسی به این لیست می تواند از طریق سایت باشد.
نحوه کار وکیل کیفری در تهران

نحوه کار وکیل کیفری در تهران

هنگامی که افراد به عنوان متهم یا شاکی طرف یک پرونده کیفری هستند که باید در دادگاه کیفری مربوطه مطرح شود. با توجه به اهمیت بحث در پرونده های کیفری و اینکه هر پرونده جزایی فقط یک بار در دادگاه رسیدگی می شود و با صدور رای قطعی، امکان تجدیدنظرخواهی و اعاده دادرسی حتی با وجود دلایل جدید وجود ندارد.

بنابراین هر دو طرف دادگاه باید نهایت تلاش خود را به کار گیرند تا رأی به نفع خود باشد و بدین منظور با مشورت و ارائه مدارک پرونده به وکیل کیفری مجرب و ماهر و انتخاب وی به عنوان وکیل پرونده اقدام کنند. وکیل کیفری با مطالعه پرونده و همچنین بررسی وضعیت و اظهارات موکل خود به صدور رأی مورد نظر کمک می کند و در جلسات دادگاه با موکل خود و همچنین قبل از هر جلسه در خصوص مسائل و نیازهای احتمالی صحبت می کند.

نحوه کار وکیل کیفری در تهران

اهمیت سوابق وکیل کیفری

قبل از امضای قرارداد با وکیل کیفری، حتما سوابق و پرونده های قبلی وکیل و شهرت او و همچنین تحصیلات، صلاحیت، دقت و ادب در گفتار او را بررسی کنید. همچنین قبل از شروع مراحل دادرسی با وکیل کیفری مشورت کنید، زیرا بسیاری از افراد پس از طی مراحل دادرسی به دنبال یافتن وکیل کیفری هستند و محاکمات اولیه به دلیل اظهارات نادرست و ناآگاهی به نتیجه نامطلوب می رسد و در این موارد چون مبناي دعوي نادرست تشكيل شده و امكان رفع آن وجود ندارد و حصول رأي مورد نظر غيرممكن يا مشكل است، هر چه وكيل كيفري پرونده آنان و وکالت آنان را بپذيرد. در خصوص نیاز به وکیل کلاهبرداری در مازندران یا سایر استان های ایران می توانید با گروه وکلای کیفری ژیوار در ارتباط باشید.

انتخاب وکیل امور کیفری در تهران

همانطور که گفته شد برخی از وکلا در امور کیفری تخصص دارند. از آنجایی که این وکلا به طور خاص روی موضوعات کیفری تمرکز دارند، معمولاً با رسیدگی های کیفری آشنایی بیشتری دارند و از حقوق متهم و شاکی آگاهی کامل دارند. از طرفی برخی از حقوقدانان پس از اخذ مدرک لیسانس، تحصیلات تکمیلی خود را در رشته حقوق جزا به پایان می رسانند و همین امر باعث می شود تا با تلفیق تجربه و تخصص بتوانند به خوبی از پرونده های کیفری دفاع کنند.

در خصوص امور کیفری که معمولاً مربوط به جان و مال و حیثیت افراد است و معمولاً موجب استرس و اضطراب بیشتر افراد درگیر می شود، حضور وکیل موجب آرامش خاطر موکل خواهد شد. از سوی دیگر، وکیل کیفری باید از قدرت کلامی کافی برای دفاع از حقوق موکل برخوردار باشد و بتواند دفاعیات خود را به صورت شفاف و شفاف در دادگاه ارائه کند.

مطابق اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی

مطابق اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی

در همه دادگاه ها طرفین دعوی حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند. اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد. از این جهت تمام شهروندان در داخل کشور حق انتخاب وکیل را نیز دارا هستند. در صورت عدم توانایی برای آنها وکیل تعیین می شود. شاکی در دعوای کیفری می تواند به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کند. سپس در ارتباط با پرونده با وی مشورت نماید. او می تواند ادامه روند رسیدگی به پرونده کیفری را به وی واگذار کند. زیرا بنا بر حساسیت موضوع در جرایم کیفری می تواند دارای خسارت های جبران ناپذیری برای هر یک از طرفین باشد.

بنابراین; شاکی در دعوای کیفری می تواند به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه نماید. سپس در ارتباط با پرونده با وی مشورت کند. او می تواند ادامه روند رسیدگی به پرونده کیفری را به وی واگذار کند. زیرا بنا بر حساسیت موضوع در جرایم کیفری می تواند دارای خسارت های جبران ناپذیری برای هر یک از طرفین باشد.

روند پیگیری پرونده توسط وکیل کیفری

یک وکیل به جهت رسیدگی به پرونده ابتدا به دادسرا مراجعه می کند. (دادسرا یک بنیادی در دادگستری است که در حیطه قضایی هر شهرستان با همراهی دادگاه ها به انجام اموری چون شناسایی جرم، متهم، اقامه دعوی کیفری می پردازد.)

وکیل در امور کیفری با هر یک از اجزای دادسرا (دادیار، بازپرس، معاون دادستان و دادستان) برخورد کرده و مباشرت می نماید. از این جهت باید قدرت برقراری ارتباط را داشته باشد. طرح دعوی در پرونده های کیفری غالباً عموم جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد. همچنین در حیطه جرایم غیر قابل گذشت جای می گیرد. چرا که موجب سلب آسایش و آرامش از تمامی جامعه می شود و تنها به یک فرد آسیب وارد نمی کند.

تصمیم قاضی در دعوای کیفری غالباً (تبعید، شلاق، اعدام، قطع عضو، حبس) است. از این جهت در دعاوی کیفری به مدت زمان بیشتری نیاز است تا پرونده به نتایج مطلوبی برسد. وکیل دعاوی بایستی تمام تلاش و قدرت خود را در جریانات پرونده کیفری به کار گیرد. او می بایست در راستای عدم پایمال شدن حقوق شاکی قدم گذارد.

تفاوت سرقت حدی با سرقت تعزیری از دیدگاه وکیل کیفری

با توجه به ماده 267 قانون مجزات اسلامی و ماده 665 قانون تعزیرات، سرقت عبارتست از:” ربایش مال غیر به قصد محروم کردن دائمی”. با توجه به شرایط ارتکاب جرم سرقت و همچنین مجازات آن ها، سرقت به دو دسته تقسیم می شود:

  • سرقت حدی
  • سرقت تعزیر

وکیل دادگاه ویژه سرقت راهنمای شما در این خصوص می باشد. اگر در ارتکاب جرم سرقتی 14 شرط ذیل توامان وجود داشته باشد، این جرم را سرقت حدی قلمداد می کنند. این شرایط عبارتند از:

  • مالیت شرعی داشتن شیء مسروق
  • در حرز بودن
  • هتک حرز توسط خود سارق
  • اخراج مال از حرز
  • مخفیانه بودن هتک حرز و سرقت
  • فقدان رابطه پدری و جد پدری
  • دارا بودن نصاب (حد نصاب عبارتست از معادل 4.5 نخود طلای مسکوک یا بیش از آن)
  • عدم تعلق مال به دولت یا نهاد عمومی یا وقف عام یا وقف بر جهات عامه
  • عدم وقوع سرقت در زمان قحطی
  • شکایت از سارق
  • عدم بخشیدن سارق قبل از اثبات
  • تحت ید مالک قرار نگرفتن مال مسروق قبل از اثبات
  • عدم انتقال مال به ملکیت سارق قبل از اثبات
تفاوت سرقت حدی با سرقت تعزیری از دیدگاه وکیل کیفری

دعاوی کیفری شامل چه دعاوی می باشند؟

دعاوی کیفری به دعاوی گفته می ­شود که در آن، یک شخص یا گروه از افراد به ارتکاب یک جرم متهم می ­شوند. این دعاوی توسط دادستان یا مدعی خصوصی مطرح شده و در دادگاه کیفری رسیدگی می ­شوند.

دعاوی کیفری را می­توان به دو دسته کلی تقسیم کرد:

  • دعاوی کیفری عمومی: این دعاوی به جرائمی مربوط می­شوند که علیه جامعه یا امنیت عمومی ارتکاب می­یابند. این جرائم توسط دادستان مطرح می­شوند و هدف از رسیدگی به آنها، مجازات مرتکب جرم و بازدارندگی از ارتکاب مجدد جرم است.
  • دعاوی کیفری خصوصی: این دعاوی به جرائمی مربوط می­شوند که علیه یک یا چند شخص خاص ارتکاب می­یابند. این جرائم توسط مدعی خصوصی مطرح می­شوند و هدف از رسیدگی به آنها، جبران خسارت وارد شده به شاکی است.

انواع دعاوی کیفری

برخی از انواع دعاوی کیفری عبارتند از:

  • جرائم علیه اشخاص: این جرائم شامل قتل، ضرب و جرح، تجاوز جنسی، آدم ربایی، آزار و اذیت و سایر جرائمی می­شوند که علیه یک یا چند شخص خاص ارتکاب می­یابند.
  • جرائم علیه اموال: این جرائم شامل سرقت، کلاهبرداری، خیانت در امانت، جعل و سایر جرائمی می­شوند که علیه اموال یک یا چند شخص خاص ارتکاب می­یابند.
  • جرائم علیه امنیت عمومی: این جرائم شامل اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم عمومی، مواد مخدر و سایر جرائمی می­شوند که علیه امنیت جامعه یا امنیت عمومی ارتکاب می­یابند.

مراحل انجام دعاوی کیفری

دعاوی کیفری دارای مراحل مختلفی هستند که عبارتند از:

  • تحقیق مقدماتی
  • شکایت
  • قرار منع تعقیب
  • قرار جلب به دادرسی
  • دادرسی
دعاوی کیفری شامل چه دعاوی می شود؟ پیگیری توسط وکیل کیفری

مسروق یا غصبی نبودن مال چیست؟

مجازات سرقت حدی برابر است با:

  • در مرتبه اول: قطع چهار انگشت دست از محل برآمدگی
  • در مرتبه دوم: قطع پای چپ از محل برآمدگی
  • در مرتبه سوم: حبس ابد
  • در مرتبه چهارم: اعدام

اگر جرم سرقتی اتفاق بیفتد و شرایط فوق الذکر را نداشته باشد، جرم سرقت تعزیری قلمداد می شود. بیشتر مصادیق سرقت های تعزیری در کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (قانون تعزیرات) به شرح مواد 651 تا 661 پیش بینی شده اند؛ که هرکدام مجازات جداگانه و منحصر به خود را دارا می باشند.

اثبات جرم خیانت در امانت توسط وکیل کیفری

با توجه به ماده 674 قانون مجازات اسلامی جرم خیانت در امانت عبارتست از: استعمال، تصاحب، تلف یا مفقود کردن عمدی مال امانی توسط امین به ضرر مالک یا متصرف قانونی. هرگاه جرم خیانت در امانتی اتفاق بیفتد، مهمترین موضوع برای اثبات آن این است که مال توسط خود مالک به امین سپرده شده باشد و هر جرمی خیانت در امانت نیست، بلکه می تواند مصداقی از جرم سرقت یا کلاهبراری باشد.

برای اثبات جرم خیانت در امانت مانند دیگر جرایم، شاکی می تواند به ادله اثبات جرم استناد کند که این ادله در ماده 160 قانون مجازات اسلامی این گونه بیان شده است: “اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد قانونی، علم قاضی”. قسامه و سوگند در اثبات جنایات به کار می روند، لذا برای اثبات خیانت در امانت از این دو مورد نمی توان استفاده کرد. پس از این که مالک توانست عنصر سپردن و امانی بودن مال نزد امین را ثابت کند، حال نوبت به بیان ادله اثبات دعوا که در بالا بیان کردیم می رسد. به طور کلی می توان شرایط اثبات جرم خیانت در امانت را به صورت ذیل بیان نمود:

  • مورد جرم خیانت در امانت سفته، سند یا اموال قابل اثبات باشد.
  • مال یا سند توسط مالک به امین برای امانت سپرده شده باشد.
  • اثبات سوء استفاده امین از سند یا اموال امانت داده شده ممکن باشد.
  • حضور دو شاهد عاقل و بالغ برای اثبات خیانت در امانت

پیگیری پرونده خیانت در امانت و اثبات جرمی که اتفاق افتاده با کمک اسناد و ادله موجود کار ساده‌ای نیست. برای اینکه در این پرونده در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه به نتیجه برسید، نیاز به کمک وکیل اثبات خیانت در امانتی دارید، که در این زمینه با تجربه و خبره باشد.

گروه وکلای کیفری ژیوار

گروه وکلای کیفری ژیوار دارای بهترین وکلا در حیطه انواع دعاوی کیفری اعم از موارد زیر است:

به همراه سابقه درخشان در طول فعالیت های خود، می توانند راهنمای شما عزیزان باشند.

سؤال از وکیل کیفری

سوال از وکیل کیفری درباره واقعه ای است که می تواند عنوان مجرمانه داشته باشد و یا اساسا عنوان مجرمانه نداشته باشد. اما در نظر مردم مجرمانه تلقی گردد. سؤال از وکیل کیفری باید در بردارنده تمام جوانب اتفاق افتاده باشد. پس قبل از سؤال از وکیل کیفری حتما سؤالات و جزئیات واقعه را بنویسید و سپس از او بپرسید. تا بتوانید پاسخ مناسب دریافت نمایید.

  • آیا گروه وکلای کیفری ژیوار راهنمای شهروندان مشهدی می باشد؟ بله وکیل کیفری در مشهد از متخصصین گروه وکلای کیفری ژیوار راهنمای شما می باشد.
  • رایج ترین جرایم کیفری کدام اند؟ جرایم کیفری شخصی، جرایم کیفری علیه اموال، جرایم کیفری مالی، جرایم کیفری رایانه ای و جرایم کیفری سایبری توسط وکیل دادگاه کیفری ژیوار بررسی می گردد.
  • عملکرد وکیل چک کیفری چیست؟ در خصوص چک برگشتی و چکی که به هر دلیل با عدم پرداخت مواجه شده باشد، وکیل چک کیفری می تواند به چند روش اقدام و شکایت نمایید. یکی از طرق معمول که می توان در خصوص چک برگشتی اقدام نمایید، پیگیری از لحاظ حقوقی می باشد. در طرق دیگر جهت بررسی چک برگشتی می توانید از لحاظ قوانین کیفری به رسیدگی بپردازید.
Rate this page

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.