وکیل سید حسن ذوقی

سید حسن ذوقی

⚖ وکیل دادگستری

⚖ عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه

⚖ با 20 سال سابقه وکالت و مشاوره حقوقی

⚖ متخصص در دعاوی کیفری

شماره تماس دیوان عالی کشور: 09101923725

02122927763

آدرس وکیل دیوان عالی کشور: تهران، خیابان شریعتی، خیابان ظفر، بعد از خیابان نساء، پلاک 52، ساختمان بانک تجارت، طبقه سوم، واحد 3

کیفیت خدمات تضمینی

امتیاز 4.9 بر اساس دیدگاه مشتریان

بررسی مدارک قبل از قبول وکالت

وکیل دیوان عالی کشور

وکیل دیوان عالی کشور در تهران عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه با 20 سال سابقه وکالت و مشاوره حقوقی را از گروه وکلای ژیوار بخواهید. دیوان عالی کشور نقش بسیار مهمی در نظارت بر اجرای درست قوانین در تمامی محاکم قضایی کشور ایفا می کند و در بسیاری از موارد با نقض آراء نادرست و خلاف قانون باعث احقاق حق در روند دادرسی می شود.

اینفوگرافیک خدمات تخصصی وکیل تسخیری سرقت

فایل صوتی: آنچه باید درباره استخدام یک وکیل دیوان عالی کشور خوب بدانید

وکیل دیوان عالی کشور دارای تجربه و سابقه چندین ساله در انجام وکالت در انواع رسیدگی های قضایی در شعب حقوقی و کیفری دیوان عالی کشور است که در این مقاله با زبانی ساده برای شما توضیح داده می شود. اگر نیازمند اطلاعات بیشتری درباره استفاده از وکیل دیوان عالی کشور هستید می توانید با متخصصان ما در گروه وکلای کیفری ژیوار تماس بگیرید.

وکیل دیوان عالی کشور

وکیل دیوان عالی کشور یک فرد متخصص و با تجربه است که می‌ تواند در پرونده‌ هایی که به دیوان عالی کشور ارجاع داده می‌ شوند، نمایندگی حقوقی انجام دهد. دیوان عالی کشور عالی‌ ترین مرجع قضایی در کشور است که با هدف نظارت بر اجرای قوانین توسط دستگاه‌ های مختلف و حل اختلاف بین آن‌ ها تشکیل شده است. وکیل دیوان عالی کشور باید دارای پروانه وکالت باشد و سال‌ ها سابقه کار در زمینه پرونده‌ های مربوط به دیوان عالی داشته باشد. او می‌ تواند در موارد زیر به متقاضیان کمک کند:

  •  اعاده دادرسی: در صورتی که رئیس قوه قضائیه یا سایر مقامات قضایی رای قطعی صادر شده از هر یک از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص دهند، می‌توانند با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال کنند تا در شعب خاص رسیدگی و رای قطعی صادر کند. وکیل دیوان عالی کشور می‌تواند در این مرحله، دادخواست اعاده دادرسی را برای متقاضی تنظیم و تقدیم نماید.
  • فرجام خواهی: در صورتی که چندین رای قطعی با چندین حکم نافذ در چارچوب چندین پرونده وجود داشته باشد، متقاضی مجاز است با تقدیر فرجامخواه، خواستار تعیین حکم نافذ شود. وکیل دیوان عالی کشور می‌تواند در این مرحله، دادخواست فرجام خواه را برای متقاضی تنظیم و تقدیم نماید.
  •  حل اختلاف: در صورت وجود اختلاف بین دادگاه‌ های تجدید نظر یا بین دادگاه‌ های عمومی نظامي و انقلاب يا بين اين دادگاه‌ ها با مراجع غير قضائي، لازم است كه حل اختلاف به ديوان عالي كشور ارجاع شود. وكيل ديوان عالي كشور مي‌ تواند در اين مرحله، خواستار حل اختلاف شود.

دیوان عالی کشور چه نوع مرجعی است؟

دیوان عالی کشور، عالی‌ ترین مرجع قضایی در ایران است که به‌ منظور نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی و انجام مسوولیت‌ هایی که طبق قانون به آن محول می‌ شود براساس ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می‌ کند، تشکیل شده‌ است. دیوان عالی کشور بر اساس اصل 161 قانون اساسی تشکیل شده است که وظایف آن را مشخص کرده است: دیوان عالی کشور به منظور نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی و انجام مسئولیت‌ هایی که طبق قانون به آن محول می‌ شود بر اساس ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می‌ کند تشکیل می‌ گردد.

رئیس دیوان عالی کشور توسط رئیس قوه قضاییه و به مدت 5 سال تعیین می شود.

مزیت مشاوره تلفنی و حضوری در گروه وکلای کیفری ژیوار:

معرفی بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران

همانطور که می دانید دیوان عالی کشور در شهر تهران قرار دارد. شایان ذکر است که پرونده های دیوان عالی کشور نیز در شهر تهران رسیدگی می شوند. فلذا وکیل دیوان عالی کشور در تهران علاوه بر اینکه در شهر تهران ساکن است می تواند مسیر پرونده های مربوط به دیوان عالی کشور را برای شما سهل کند. پس طبیعی است که همه به دنبال بهترین وکیل در تهران باشند. در این بخش به معرفی بهترین وکیل دیوان عالی کشور تهران می پردازیم:

  • شماره تلفن: 09101923725
  • آدرس:  خیابان شریعتی، خیابان طفر، بعد از خیابان نساء، پلاک 52، واحد 3

مزیت تنظیم لایحه و شکواییه در گروه وکلای کیفری ژیوار توسط وکیل:

وظایف بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران

وظایف بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران که متخصص جرایم تصادفات توسط بهترین وکیل کیفری به شرح زیر است:

  • آگاهی کامل بر قوانین سرقت و اطلاعات به روز
  • مهارت در تنظیم لایحه و شکواییه
  • حفظ حقوق موکل
  • صداقت در پرونده های کیفری سرقت
  • اطلاعات لازم در مورد پیشرفت و جزئیات پرونده
وظایف بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران

نقش وکیل دیوان عالی کشور چیست؟

قدرت دیوان عالی کشور به حدی است که به بررسی تخلفات رئیس جمهور بپردازد. هنگامی که افراد به حکم دادگاه های صادر شده از دادگاه های پائین رتبه اعتراض داشته باشند، می توانند به وکلای دیوان عالی رتبه نسبت به ثبت اعتراض عمل کنند.

نقش وکیل دیوان عالی کشورچیست؟

فرجام خواهی توسط وکیل دیوان عالی کشور

فرجام خواهی یکی از طرق اعتراض به رای است که به طور انحصاری در دیوان عالی کشور انجام می شود. در دعاوی حقوقی فرجام خواهی در موضوعات مشخص و محدودی انجام می شود و پس از مرحله تجدید نظر و طرح پرونده در دادگاه تجدید نظر استان هم امکان پذیر است اما در دعاوی کیفری در واقع در عرض تجدید نظرخواهی قرار دارد. به این معنا که برخی دعاوی که دارای مجازات های ویژه ای هستند صرفا قابلیت فرجام خواهی در دیوان عالی کشور را دارند و سایر دعاوی صرفا قابل تجدید نظرخواهی در دادگاه تجدید نظر استان هستند.

جرایمی که قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور هستند در ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری ذکر شده اند و در واقع همان جرایمی هستند که در صلاحیت دادگاه کیفری یک قرار دارند:

  • الف) جرايم موجب مجازات سلب حيات
  • ب) جرايم موجب حبس ابد
  • پ) جرائم موجب مجازات قطع عضو يا جنايات عمدي عليه تماميت جسماني با ميزان نصف ديه كامل يا بيش از آ
  • ت) جرائم موجب مجازات تعزيري درجه سه و بالاتر
  • ث) جرايم سياسي و مطبوعاتي

در رسیدگی فرجامی به این جرایم، صرفا رسیدگی شکلی از جهت مغایرت یا عدم مغایرت با قوانین و مقررات صورت می گیرد و معمولا این رسیدگی بدون تشکیل جلسه ترافعی و دعوت از طرفین انجام می شود. رای فرجامی مانند رای صادر شده از دادگاه تجدید نظر استان در دعاوی کیفری قطعی است.

وکیل دیوان عالی کشور در تهران

جهات اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور

همان طور که در قسمت قبل گفتیم، جهات اعاده دادرسی در پرونده های حقوقی و کیفری متفاوت است. در این قسمت جهات اعاده دادرسی در امور کیفری ذکر می شوند. در حقوق کیفری دو نوع اعاده دادرسی وجود دارد که در ادامه توضیح داده می شوند. اولین و رایج ترین نوع اعاده دادرسی در امور کیفری در ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری آورده شده است که می تواند توسط محکوم علیه، دادستان کل کشور و دادستان مجری حکم مورد درخواست قرار بگیرد. جهات این نوع اعاده دادرسی بر اساس این ماده از این قرار است:

  • الف) کسی به اتهام قتل شخصی محکوم شود و سپس زنده بودن وی محرز گردد.
  • ب) چند نفر به اتهام ارتکاب جرمی محکوم شوند و ارتکاب آن جرم به گونه‏ ای باشد که نتوان بیش از یک مرتکب برای آن قائل شد.
  • پ) شخصی به علت انتساب جرمی محکوم شود و فرد دیگری نیز به موجب حکمی از مرجع قضائی به علت انتساب همان جرم محکوم شده باشد، به طوری که از تعارض و تضاد مفاد دو حکم، بی گناهی یکی از آنان احراز گردد.
  • ت) درباره شخصی به اتهام واحد، احکام متفاوتی صادر شود.
  • ث) در دادگاه صالح ثابت شود که اسناد جعلی یا شهادت خلاف واقع گواهان، مبنای حکم بوده است.
  • ج) پس از صدور حکم قطعی، واقعه جدیدی حادث و یا ظاهر یا ادله جدیدی ارائه شود که موجب اثبات بی گناهی محکوم علیه یا عدم تقصیر وی باشد.
  • چ) عمل ارتکابی جرم نباشد و یا مجازات مورد حکم بیش از مجازات مقرر قانونی باشد.

دیوان عالی کشور پس از تجویز اعاده دادرسی پرونده را به شعبه هم عرض صادر کننده حکم قطعی ارجاع می دهد تا مجددا اقدام به رسیدگی ماهوی کند.

نوع دیگر از اعاده دادرسی در امور کیفری که اعاده دادرسی خاص نامیده می شود، توسط رئیس قوه قضاییه تجویز شده و در شعب خاصی از دیوان عالی کشور اجرا می شود. در ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری اعاده دادرسی خاص این گونه تعریف شده است:

در صورتی که رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادره از هر یک از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص می یابد رسیدگی و رای قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیاً بر خلاف شرع بین اعلام شده، رای قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل می آورند و رای مقتضی صادر می نمایند.

نقل شده در سایت سامانه ملی آرای قضائی

نشست رئیس دیوانعالی کشور با رئیس کل دادگستری استان تهران

ارائه وکالتنامه از سوی وکیل در مرحله فرجامی

پیام: لزوم ارائه وکالتنامه به پیوست دادخواست فرجامی، منحصر به مداخله وکیل در زمان تقدیم دادخواست فرجام خواهی نیست؛ بنابراین شامل موردی که وکیل در مرحله سابق دادرسی دخالت داشته و با اختیار مندرج در وکالتنامه فرجام خواهی کرده نیز می شود.

نقل شده در سایت سامانه ملی آرای قضائی

ارایه وکالتنامه از سوی وکیل در مرحله فرجامی

وکیل دیوان عالی کشور در تهران

با توجه به اینکه بیشتر شعب دیوان عالی کشور در تهران هستند و مقر اصلی دیوان عالی کشور تهران است بهتر است برای طرح پرونده خود در دیوان عالی کشور از یک وکیل دیوان عالی کشور در تهران استفاده کنید. وکیل دیوان عالی کشور در تهران علاوه بر تنظیم لایحه فرجام خواهی یا اعاده دادرسی و ارسال آن به دادسرای دیوان عالی کشور، در صورت لزوم برای هر گونه پیگیری حقوقی و اداری مکلف است به دادسرا یا شعب این دیوان مراجعه کند.

ویژگی های وکیل دیوان عالی کشور

با توجه به اینکه دیوان عالی کشور عالی ترین مرجع قضایی در کشور است که رای نهایی در رابطه با هر موضوع را صادر می کند، وکیلی که اقدام به طرح پرونده در این دیوان می کند باید دارای نهایت تخصص و تجربه نسبت به امر وکالت باشد. به همین دلیل است که طبق قوانین و مقررات حاکم بر وکالت، تنها وکیل پایه یک دادگستری یعنی وکیلی که دوران کارآموزی خود را سپری کرده می تواند پرونده هایی را که امکان طرح در دیوان عالی کشور را دارند به عهده گیرد.

خدمات گروه وکلای کیفری ژیوار به شرح زیر است:

خدمات گروه وکلای کیفری ژیوار

نکاتی هستند که در این میان مربوط به دیوان عالی کشور می باشند که در محتواهای لینک شده برای شما بررسی می کنیم. این موارد عبارتند از:

گروه وکلای کیفری ژیوار با توجه با سابقه موفق و طولانی مدت در طرح پرونده های کیفری در دیوان عالی کشور می توانند به دعاوی شما در دیوان عالی کشور رسیدگی کرده و بهترین نتیجه در این مرحله برای شما به دست بیاورند. وکلای دیوان در گروه وکلای کیفری ژیوار راهنمای شما می باشند.

5/5 - (2 امتیاز)

10 دیدگاه ها

    • حساسیت داشتن وکیل دیوان عالی کشور به خاطر این است که به عنوان شخص محکوم علیه آخرین شانس خود را برای تغییر دادن حکمی که راجع به شما صادر گردیده شده و به قطعیت رسیده بتوانید تغییر بدهید. برای مشاوره با شماره 09101923725 تماس بگیرید.

    • حساسیت داشتن وکیل دیوان عالی کشور به خاطر این است که به عنوان شخص محکوم علیه آخرین شانس خود را برای تغییر دادن حکمی که راجع به شما صادر گردیده شده و به قطعیت رسیده بتوانید تغییر بدهید. برای مشاوره با شماره 09101923725 تماس بگیرید.

  • دقیقا درسته کمک گرفتن از وکلای زبده در دادگاه میتونه روی رای نهایی دادگاه خیلی موثر باشه.

  • دیوان عالی کشور رای شعبه تجدید نظر را به علت صدور رای متفاوت برای یک جرم را در دو شعبه مختلف رد و رسیدگی را به شعبه همعرض ارجاع می نماید و شعبه همعرض میتواند بعلت درخواست اعاده دادرسی بتوسط معاون جرم نه مباشر جرم رای دیوان را قبول نکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.