تهدید به قتل چه مجازاتی را در بر دارد؟✔قوانین کیفری

تهدید به قتل

تهدید به قتل چه مجازاتی را در بر دارد؟✔ بر اسای قوانین کیفری به عنوان جرم شناخته می شود و قابل مجازات است. موضوع تهدید می تواند هر چیزی از جمله قتل باشد که در این صورت تهدید به قتل نام دارد. وکیل تهدید به قتل وکیلی است که می تواند در شکایت از تهدید به قتل در دادسرا و دادگاه به موکل خود کمک کند. گروه وکلای ژیوار در صورت نیاز به وکیل تهدید به قتل پاسخگوی شما خواهند بود و بهترین وکیل تهدید به قتل در هر شهر را به شما معرفی می کنند. در این مقاله به طور کامل با جرم تهدید به قتل آشنا می شوید.

  • بهترین وکیل قتل در تهران کیست؟
  • مجازات تهدید به قتل در قانون چیست؟
  • تهدید به قتل چه مجازاتی را در قانون کیفری در بر دارد؟

تهدید به قتل چیست؟

تهدید جرمی است که علیت تمامیت معنوی افراد ارتکاب پیدا می کند و باعث آشفتگی روانی و ایجاد عدم امنیت در زندگی آنان می شود. بنابراین قانون گذار برای محافظت از امنیت روانی افراد تهدید را به عنوان جرم در نظر گرفته و برای آن مجازات تعیین کرده است تا به نوعی از وقوع آن جلوگیری کند. در ماده 669 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 تهدید به این صورت جرم انگاری شده است: هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این و‌اسطه تقاضای و‌جه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

مقالات مرتبط  شرایط قصاص قاتل

 در خصوص مشاوره و یا اعطای وکالت کلیک کنید.

مشاوره حقوقی

شرایط تهدید به قتل چیست؟

بر اساس ماده ای که در بالا آمد، تهدید می تواند ناظر به قتل فرد یا بستگان او باشد که تهدید به قتل نامیده می شود و یا اینکه مربوط به ضررهای نفسی، شرفی، مالی و همچنین افشای اسرار فرد یا بستگان او باشد. بر اساس آنچه در ماده 669 گفته شده لازم نیست مرتکب در برابر تهدید مال یا عملی را از فرد بخواهد و همین که مرتکب، دیگری را به انجام قتل یا سایر موارد بالا تهدید کند، جرم تهدید محقق شده و قابل مجازات است. بنابراین می توان گفت تهدید جرمی مطلق است و برای تحقق آن لازم نیست حتما نتیجه خاصی وقوع پیدا کند.

تهدید به قتل می تواند علیه یک فرد و یا بستگان او صورت بگیرد. بستگان فرد باید به قدری به او نزدیک باشند که تهدید علیه آنان فرد را دچار آشفتگی خاطر نماید. بنابراین اگر تهدید به قتل نسبت به بستگانی از فرد صورت بگیرد که امنیت روانی فرد را از بین نمی برد جرم تهدید محقق نمی شود. تشخیص این امر بر عهده قاضی است که بر اساس عرف و شرایط موجود در پرونده تحت بررسی نسبت به آن قضاوت می کند.

نکته دیگر آن است که تهدید به قتل باید به واسطه الفاظ یا اعمال آشکار و صریح صورت بگیرد به نحوی که مستقیما دلالت بر تهدید به قتل نماید. تشخیص این امر نیز بر عهده قاضی است و نحوه دفاع وکیل در قتل نیز در اثبات آن بسیار موثر است.

مزیت مشاوره تلفنی و حضوری در گروه وکلای کیفری ژیوار:

 

مجازات تهدید به قتل چیست؟

مجازات تهدید به قتل همانطور که در ماده 669 گفته شد، شلاق تا 74 ضربه یا حبس تعزیری از یک ماه تا یک سال است. قاضی دادگاه می تواند در کنار این مجازات های اصلی که در قانون تعیین شده برای مرتکب مجازات تکمیلی که موارد آن در ماده 23 قانون مجازات اسلامی ذکر شده نیز در نظر بگیرد. مجازات قتل در قانون را در این محتوا لینک شده در متن می توانید بخوانید.

مقالات مرتبط  حکم قتل های خانوادگی

تهدید به قتل چگونه ثابت می شود

تهدید به قتل چگونه ثابت می شود؟

تهدید به قتل می تواند با شهادت حداقل دو مرد عاقل و بالغ که شاهد وقوع تهدید به قتل بوده اند در محضر دادگاه ثابت شود. همچنین استقاده از مدارک دیگری مانند عکس، فیلم و صوت که حاکی از وقوع تهدید به قتل هستند نیز می تواند به عنوان اماره قضایی منجر به ایجاد علم در قاضی نسبت به ارتکاب جرم تهدید به قتل بشود و جرم را اثبات کند. برای استفاده از ادله اثبات جرم تهدید به قتل بهتر است از وکیل تهدید به قتل استفاده کنید تا تمام نکات حقوقی درمورد ادله اثبات رعایت شود.

نحوه شکایت از تهدید به قتل

برای شکایت از تهدید به قتل توضیه می شود در گام اول به یک وکیل تهدید به قتل که وکیل پایه یک کیفری با تخصص در طرح شکایت از تهدید به قتل است، مراجعه کنید. وکیل تهدید به قتل برای شما شکوائیه ای کیفری که مستند به قوانین مربوطه و رویه قضایی جاری در محاکم دادگستری است، تنظیم می کند و آن را به دادسرای عمومی تحویل داده و ثبت می کند. دادسرای عمومی به این شکایت بررسی می کند و در نهایت اگر شکایت را وارد بداند، قرار جلب به دادرسی و اگر آن شکایت را نادرست بداند یا به هر دلیلی قابل تعقیب نداند، قرار متناسب با آن را که می تواند قرار منع تعقیب، قرار موقوفی تعقیب و سایر باشد صادر می کند.

مقالات مرتبط  شرایط آزادی قاتل با قید وثیقه

در صورت صدور قرار جلب به دادرسی، دادسرا پرونده را به دادگاه صالح به رسیدگی می فرستد که در جرم تهدید به قتل با توجه به نوع و میزان مجازات آن، دادگاه کیفری دو است. دادگاه بر اساس شکوائیه نوشته شده توسط وکیل تهدید به قتل و مستندات آن و همچنین دفاعیات متهم و وکیل او رای مقتضی را صادر می کند.

وکیل تهدید به قتل

استفاده از وکیل متخصص در هر پرونده حقوقی امری لازم و ضروری است که باعث می شود پرونده شما با کمترین هزینه به بهترین نتیجه ممکن برسد. این ضرورت در پرونده های کیفری اهمیتی دو چندان دارد. برای شکایت از جرم تهدید به قتل توصیه می شود به وکیل تهدید به قتل مراجعه کنید که یک وکیل پایه یک کیفری با تحصیلات حقوق جزا و جرم شناسی است و از نهادهای مربوطه یعنی کانون وکلا یا مرکز مشاوران قوه قضاییه پرونده معتبر برای وکالت دارد. وکیل تهدید به قتل با دانش و تجربه وافر در طرح شکایت از این جرم و یا دفاع از متهم به این جرم نقش موثری در پرونده شما خواهد داشت. برای برخورداری از حضور بهترین وکیل تهدید به قتل می توانید با متخصصان ما در گروه وکلای کیفری ژیوار تماس بگیرید تا در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول در باب تهدید به قتل

در این بخش به سوالات متداول شما درباره تهدید به قتل پاسخ می دهیم:

  • مجازات تهدید به قتل چیست؟ مجازات تهدید به قتل شلاق تا 74 ضربه شلاق و یا حبس از یک ماه تا یک سال است.
  • آیا تهدید به قتل دوستان یک فرد تهدید به قتل محسوب می شود؟ خیر. تهدید به قتل تنها زمانی جرم است که نسبت به خود فرد یا بستگان او صورت بگیرد و تهدید به قتل دوستان مشمول عنوان مجرمانه تهدید به قتل نیست.
Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.